Хроніки війни. Наживо. Словʼянськ, Краматорськ, Костянтинівка, Дружківка

Два тижні наш колега Віктор Коломієць разом з іспанськими журналістами перебував на Сході країни.
За цей час відвідав кілька прифронтових міст: Словʼянськ, Краматорськ, Костянтинівку, Дружківку. Поспілкувався з бійцями, які захищають Часів Яр. Зустрівся на Купʼянському напрямку із танкістами 92 бригади, де служить наш земляк Микола Рузевич.
Кілька днів провів у Харкові, який щоденно бомбардує російська армія та став свідком кількох рашистських атак. Поспілкувався з мером Ігорем Тереховим.
Також взяв участь у пошуковій місії, яка займається ідентифікацією тіл загиблих, як Захисників України, так і окупантів.
Та на власні очі побачив, як тренуються штурмовики-азовці.
Журналіст також відвідав пункт тимчасового прихистку для переселенців із Вовчанська і поспілкувався з жителями міста.
Окрім того, взяв участь у акціях культурної дипломатії, побував на батьківщині українського футболіста Андрія Луніна, який нині грає за клуб «Реал Мадрид» і активно допомагає українській армії.
Тож, в цій програмі «Хроніки війни. Наживо» Віктор розкаже про все побачене та почуте, як почуваються житлі Вовчанська та як нині живуть прифронтові міста і села.
*Матеріал виготовлено за сприяння Міжнародного Фонду Страхування Журналістів. За підтримки European Centre for Press and Media Freedom (ECPMF), Federal Foreign Office Germany, Voices of Ukraine as part of Hannah-Arendt-Initiative”

RadioBoguslavFM · 04.06.2024 Хроніки Війни Наживо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *