Хроніки війни. Наживо. Гуляйполе

Автор програми «Хроніки війни. Наживо» Віктор Коломієць наразі перебуває на півдні України. Разом з іноземними колегами він вже побував в одному з прифронтових місць в Запорізькій області – в Гуляйполі, яке майже півтора року без світла, води та газу. До повномасштабної війни там проживало 20 тис людей та зараз – лише 2 тис.
Віктор поспілкувався з жителями, які попри все, залишаються в місті і навіть повертаються. Хоча зараз там дуже неспокійно – чи не щотижня відбуваються обстріли. Як гуляйпільці отримують медикаменти, продукти та інші необхідні послуги? В яких умовах живуть, що розповідають та чого очікують від українського контрнаступу?
Віктор Коломієць разом з журналістами взяв участь у навчаннях операторів дронів. А його колега журналістка Леся Ганджук, яка зараз служить у ЗСУ, показала, як ці дрони працюють безпосередньо на полі бою.
Тож, в програмі «Хроніки війни. Наживо» Віктор поділиться своїми враженнями і розкаже, як живуть мешканці Гуляйполя, чому дрони так важливі для Перемоги та про роль жінок в українській армії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *