“Хроніки війни. Наживо.” Український олімпійський спорт в умовах війни

Ведучий програми «Хроніки війни. Наживо» Віктор Коломієць спільно з відомою іспанською журналісткою-документалісткою Сусаною Агілерою Хірон взяв участь у реалізації іспансько-українського проєкту «Invictus Ukraine». Це серія журналістських матеріалів про розвиток спорту в Україні в умовах війни. Серед іншого, йдеться про олімпійській спорт. Тож журналісти зустрічали спортсменів, які повернулись з Олімпійських ігор у Парижі, взяли інтерв’ю у
президента Національного Олімпійського комітету у Вадима Гутцайта, золотого медаліста з боксу Олександра Хижняка. Поспілкувались з чемпіонкою з фехтування на шаблях Юлією Бакастовою, яка теж виборола золоту медаль. А також зустрілися з призеркою з вільної боротьби Іриною Коляденко.
Окрім того, журналісти відвідали олімпійського чемпіона з гімнастики Руслана Мезєнцева, який нині боронить Україну в складі збройних сил на Донеччині.
А ще побували вдома у загиблого чемпіона-олімпійця з боксу Максима Галінічева. Та оглянули низку зруйнованих росіянами спортивних об’єктів.

**Цей матеріал підготовлений ​​за фінансової підтримки Європейського Союзу. Виключну відповідальність за його зміст несуть автори. За жодних обставин програма не може розглядатися як відображення позиції ЄС.

***Матеріал виготовлено за сприяння Міжнародного Фонду Страхування Журналістів від Асоціації “Незалежних Регіональних Видавців України”, що є складовою програми підтримки Voices of Ukraine, яку координує European Centre for Press and Media Freedom. Voices of Ukraine реалізується у межах Ініціативи Hannah-Arendt-Initiative і фінансується German Federal Foreign Office. Програма не впливає на редакційну політику, а даний матеріал містить виключно погляди та інформацію, отриману редакцією.

RadioBoguslavFM · 28.08.24. “Хроніки Війни Наживо” з Віктором Коломійцем

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *